Спортни залози

Спортни [ футболни ] залози онлайн

Какво представляват спортните депозити? Видове спортни залози?

Тук сме подготвили малко информация за теорията при залозите на футбол. Има неща които искам да ви обясня за да можете да правите по-добри залози и да използвате пълноценно нашия сайт.
Първото правило при залагането е, че абсолютно никога няма 100 процентов залог.

Важно! Не трябва да рискувате повече отколкото можете да си позволите.

След като ви казах всичко това, вече се чувствам по-добре и мога да задълбоча темата по същество.
Искам първо да ви обясня едно понятие което често ще използваме в нашия сайт – Очаквана стойност. Очакваната стойност е печалбата която очаквам според теорията на вероятностите.
Ще ви обясня очакваната стойност с игра на ези-тура.

Представете си че играем на ези тура и залагаме – вие един лев че ще се падне ези, а аз един лев че ще се падне тура. Разбира се че единият от двамата ще спечели, но това което е по-интересното в случая е че от гледна точка на теорията на вероятност, това е игра от която имаме очаквана стойност 0. Това означава че вероятността да спечелим е точно толкова голяма колкото и вероятността да спечелим, а залозите също са абсолютно еднакви. Ако съдбата е абсолютно честна и хвърлим монетата 100 пъти, вие трябва да спечелите 50 пъти и аз да спечеля 50 пъти.

Дотук добре, какво става обаче когато коефициентите се променят. Представете си че вие играете същата игра на ези тура с мен, а нашият приятел Гошо държи парите и взема по 10 стотинки на хвърляне.

Това означава, че аз залагам 1 лев и вие слагате 1 лев, но ако спечеля прибирам 1.90, което е само 90 стотинки печалба, вместо цяло левче както при предната ни игра. Тук имаме очаквана стойност -0.05 . Това означава че ако съдбата е напълно справедлива и ние играем тази игра 100 пъти, ще завършим с 5 лева загуба и аз и вие.

Понятието Очаквана стойност е едно от най-важните понятия които ще срещате в нашият сайт. Нашите анализи са задълбочени и пълни и когато зададем очаквана стойност със знак + , това означава че очакваме печалба в идеални условия.

Разбира се животът не е идеален и справедлив, затова очакваната стойност няма да ни помага да печелим всеки път. Това което ще ни помогне тя обаче е да сме на печалба след като направим много голям брой залози. Ако винаги играем с положителна очаквана стойност, след 200 или 300 залога например очакваме да сме на печалба ако играем с една и съща сума пари на всеки един залог.
Това което искам, е да ви помогна да правите добри прогнози и да анализирате сами информацията която ви предоставяме. По този начин ще си осигурите преднина пред букмейкърите и ще можете да ги победите.

Най-известните букмейкъри в България:

Bwin България

bet365 – спортни залози

Kакви видове залози мога да правя в интернет сайтовете.

В сайтовете които ви препоръчвам можете да правите почти всички видове залози и да играете на почти всички видове спорт които ви дойдат на ум.

– 1х2 – това е най-често играният залог. При него избирате 1- победа на домакина, х- равен мач или 2- победа на госта.

– под 2.5/над 2.5 гола – Това е моят любим залог. Залагате на това колко гола ще бъдат вкарани в даден мач. Логиката е че 0, 1 или 2 вкарани гола са под 2.5, а 3,4 или повече са над 2.5 гола.

– хандикап или хендикап – друг мой любим залог особено при залозите на живо. хандикап може да бъде с + или – знак последван от число. +1 означава че ще си представите че отборът който има +1 е вкарал един гол повече и ще познаете този измислен резултат. Ако например мача завърши 0 на 0 в реалния живот, а вие сте играли че домакинът ще спечели с +1 хендикап, вие ще спечелите залога.

– азиатски хендикап това е същото като нормалния хандикап, разликата е че азиатския използва не цели числа, а и половинки. Смисълът на това е че прави равният резултат невъзможен. Ако не можете да ме разберете, просто помислете че ако дадем хандикап +0.5 на един отбор, няма как мача да завърши наравно, защото никой не може да вкара половин гол и да изравни. Тук имате само две възможности да избирате – победа на домакина или победа на госта.

– първо полувреме, краен резултат още един много хубав залог. Тук избирате не само крайният развой на мача, но и този на полувремето. Ако примерно ЦСКА и Левски играят и ЦСКА води 1:0 на полувремето, а мачът завърши 1:1 например, то вие трябва да направите следния залог – “ЦСКА полувреме, Х край”, за да спечелите залога си.

– точен резултат тук няма какво да обяснявам. Трябва да познаете точния резултат на мача, например 3:1

– двоен шанс тук избирате два потенциални изхода на мача. Например победа на госта или равен мач. Също можете да изберете победа на единия или другия отбор, тогава ще загубите само ако има равен мач.
– равенство няма залог това означава че при равен мач парите ви ще бъдат върнати.
– Колко гола ще вкара даден отбор- мисля че това е ясно
– Резултат на първото полувреме
– Колко гола ще бъдат вкарани във второто полувреме
– ще спечели ли даден отбор и двете полувремена- това е малко по-засукан залог. Означава че даден отбор трябва да спечели първото полувреме и след това да играе все едно второто полувреме започва 0 на 0 и отново да го спечели. Например ако Берое печели с 1 на 0 първото полувреме срещу Рапид Виена, през второто полувреме трябва отново да спечели, тоест поне 2 на 0 общ резултат или 3 на 1 или нещо подобно.
– Кой играч ще отбележи първият гол в мача
– Кой ще вкара последния гол в мача
– Ще вкара ли даден играч гол. Например ще вкара ли Лионел Меси при следващия мач на Барселона.
– Измежду двама играчи, кой ще вкара повече голове или ще бъде резултатът между тях равен. Например Руни и Джерард, кой ще вкара повече голове. Ако и двамата не вкарат или вкарат по 1 гол, резултата им е равен.
– Четен или нечетен брой голове ще бъдат вкарани.
– Колко ъглови удара ще се изиграят
– колко корнера ще има през първото полувреме.
– брой на червените картони
– брой на жълтите картони
– брой на тъчовете
– ще има ли дузпи по време на мача
– колко минути ще е продължението на мача
има и още много други типове залози които за момента няма да дискутираме.