Bwin България

Bwin България

Bwin е най-популярната букмейкърска къща за онлайн залози в света.

Доказателство за авторитета на Bwin е официалното им спонсорство на футболни грандове като Реал Мадрид и Милан.
В сайта на Bwin имате възможност да заложите онлайн на почти всякакъв спорт, около 80 вида различни видове спортове, при това имате и възможност да залагате на живо на спортните събития.

Самия сайт може да се похвали с удобен и лесен за навигация дизайн, лесен и бърз достъп до всички футболни и спортни събития, конзола за залози на живо и може би най-важното версия на Български.
Bwin също така ще ви предложи постоянно и много бонуси за футболните мачове и за другите игри. В момента с регистрация и депозит в буин получавате и първоначален бонус от до 40лв. Получавате и по 20 Евро бонус за залози, ако препоръчате Bwin на приятели.

Кои са те ? Мога ли да им се доверя ? Спонсори ли са на някого ?

Bwin е име което сте чували със сигурност. Те са разположени във Виена, лицензирани в Гибралтар и имат над 13 милиона потребители. Bwin предлага над 30,000 дневни залога на над 90 спорта. Bwin винаги предлага повече на брой възможности за залагане от който и да е друг букмейкър.

Със сигурност те са Номер 1 по критерии за най – много предлагани възможности. Колкото повече възможности има за потребителя, толкова е по – голям шанса залагащият да победи букмейкъра. В момента Bwin е спонсор на Реал Мадрид, Милан, Байерн Мунхен, Легия Варшава, Санкт Паули, Клуб Брюж, Шарлероа, Португалската лига, Moto GP, и ФИБА. Също така те помагат и на Барселона, Ювентус, Вердер Бремен и Щутгарт

Как да гледаме през сайта на Bwin:

След като се регистрирате в Bwin, влизате в Спорт > Live Залагания. Най-горе на менюто вляво, има иконка с цифрата 3 в нея – Календар, от там можете да видите всички мачове който могат да се гледат онлайн.

Освен това в по-долното меню “Сега” ще намерите футболните срещи, който се играят в момента. Тези който могат да се гледат онлайн имат жълта иконка до имената на отборите “Video”.

След като изберете футболна среща, най-горе вдясно на екрана, ще видите лента с “Видео/Аудио”. За да гледате през сайта на Bwin е нужно да депозирате поне веднъж, минималния депозит е 10 Евро.
Приятно гледане!

Какъв бонус предлагат ? Сайта лесен ли им е за използване ?

Ако имате въпроси не се колебайте да ги зададете. Bwin имат страхотен 50 % бонус за нови клиенти на стойност до 50 лв. Betbul вярва, че Bwin използват една от най – лесните навигации и вие ще свикнете за нула време. Особено „Залозите на живо” , които предлагат са изключително лесни за управление и не случайно доста от букмейкърите копираха техният механизъм.

Също така вие може да се насладите на Живите предавания, които присъстват в сайта на Bwin за по – голяма част от спортните събития. Което несъмнено е плюс що се касае до залози на живо. Все пак преценката дали да заложим на отбор А или на отбор Б е доста по – ясна след като видим как върви мача.

Алтернативен линк: https://sports.bwin.com/bg/sports